Honden

In onze dierenartspraktijk kan je terecht voor algemeen onderzoek, mest- en urineonderzoek, echografie en digitale radiografie.

De vaccins beschermen tegen hondenziekte, kattenziekte, rattenziekte, kennelhoest, hepatitis, hondsdolheid, ziekte van Lyme en Leishmania. De eerste vaccinatie kan op 6 weken ouderdom gebeuren samen met de identificatie (chip) en de registratie van uw pup. Een herhalingsvaccinatie gebeurt op 9 en 12 weken ouderdom en nadien jaarlijks. We zorgen steeds voor een gepersonaliseerd vaccinatieschema voor uw dier.
Regelmatig ontwormen is van groot belang en kan allerhande problemen voorkomen. Tijdens het eerste bezoek of het vaccinatiebezoek wordt een ontwormingsschema op maat voorgesteld voor het verdere jaar.
Behandeling tegen teken en vlooien kan op verschillende manieren nl. met halsbandjes, pipetten of spray. Tijdens het vaccinatiebezoek wordt een behandelingsschema op maat voorgesteld voor het verdere jaar.

 
Een goede tandverzorging voorkomt ziektes, verlies van tanden en een slechte adem. Wanneer uw dier last heeft van tandsteen of andere gebitsproblemen kunnen wij deze verhelpen.
De meeste operaties kunnen in onze praktijk uitgevoerd worden: castratie, sterilisatie, behandeling tumoren, wondbehandeling, courante oog -en ooroperaties, verwijderen van tandsteen (ultrasoon), bevallingen, verwijderen van anaalklieren, ... . In de recovery zal uw hond onder controle wakker worden.
In onze dierenartspraktijk kan u terecht voor algemeen onderzoek, bloed-, mest- en urineonderzoek, echografie en digitale radiografie.
Identificeren en registreren is verplicht sedert 01/09/1998. Voor het chippen en registreren in een centrale gegevensbank en voor het opmaken van een reispasje voor uw huisdier kan u bij ons terecht.

VLOOIEN EN TEKEN VALLEN AAN?
MEER INFO!